Metsämieli-menetelmän kehittänyt Sirpa Arvonen esittelee videolla kaksi harjoitusta, jotka auttavat metsässä havainnointia ja rentoutumista.
21.1.2016
Videolla muun muassa työhyvinvoinnin kehittäjänä toiminut Sirpa Arvonen esittelee Metsämieli-menetelmän, joka kokoaa luonnon, liikkumisen ja mielentaitoharjoitusten hyödyt yhteen. Arvonen esittelee myös kaksi harjoitusta, joita voit kokeilla seuraavalla metsäretkelläsi: Kiikarointiharjoitus (kohdassa 01:16) ja Harjoita havaintoja (kohdassa 02:37).
Lue lisää Metsämieli-menetelmästä Suomen Luonnosta 1/2016.
🌍 Luotettavaa ja tutkittua tietoa luonnosta ja ympäristöstä Palkittua ja asiantuntevaa luontojournalismia. 🔓 Tilaajana opit tuntemaan luontoa ja eri lajeja ja saat syvällistä tietoa muuttuvasta ympäristöstämme Tilaukseen sisältyy rajaton pääsy digiarkistoon.
🌿 Tilaamalla Suomen Luonnon tuet luonnonsuojelutyötä. Tuottomme käytetään Suomen luonnonsuojeluliiton työhön.
📌 Tilaa nyt – ensimmäinen kuukausi vain 1 €!
Lehti + Digitilaus sisältää
10 painetun lehden numeroa vuodessa.
lehtiartikkelit lisämateriaaleineen (videoita, ääniä, lisäkuvia) helposti verkossa luettavassa muodossa.
Kolmen hengen Stingray-malli vaatii huolellisen pystytyksen, mutta palkitsee mukavilla unilla. Kylmällä säällä nukkujan alle kannattaa varata kaksi makuualustaa.
Metrolla metsään on Elli Keisteri-Sipilän uutuuskirja, joka esittelee Helsingin metroasemia ympäröivän luonnon ja vinkkaa erilaisia retkikohteita puistoista kinttupolkuihin. Haluan nähdä omin silmin, millainen retki metrosta voi alkaa, joten tässä heinäkuussa menen metsään kolmelta eri asemalta Keisteri-Sipilän kirja oppaanani.
Vaikka Tiilikkajärven upeat hiekkarannat, kauniit harjuniemet ja upeat aapasuot antavat parastaan kesällä, myös kansallispuiston talvinen luonto tarjoavat upeat puitteet retkeilyyn.