Suomen Luonnon uusi numero on ilmestynyt! Tutustumme Suomen upeisiin majakoihin, kerromme tuntemattomammasta marjaherkusta juolukasta, lähdemme lammaspaimeneen ja tutustumme monimuotoisiin heiniin!
Kelju retkikaveri
Hirvikärpäsestä tuli retkeilijän riesa.
Kurjet valmistautuvat muutolle
Kurjella menee hyvin, mikä näkyy myös muutolle lähtevien lintujen määrissä.
Patukoita, haisuja ja röyhyjä
Monimuotoiset heinät kiehtovat.
Tummat ja terveelliset
Juolukka, variksenmarja ja riekonmarja haastavat mustikan.
Lampaita laskemassa
Pääsimme paimeneksi Isojärven kansallispuiston Luutsaareen, missä eläimet hoitavat perinnemaisemaa. Katso videoita ja lue lisää >>
Suomi alkaa majakoilta
Yksinäiset majakat on rakennettu parhaaseen meriluontoon. Retki majakoiden kallioille, missä kulttuuriperintö kohtaa ruokin ja rakkolevän.
Villivihannesreseptejä
Pyysimme lukijoitamme ja nettisivujemme kävijöitä lähettämään mieluisimmat villivihannesreseptinsä. Katso täältä reseptit >>
🌍 Luotettavaa ja tutkittua tietoa luonnosta ja ympäristöstä Palkittua ja asiantuntevaa luontojournalismia. 🔓 Tilaajana opit tuntemaan luontoa ja eri lajeja ja saat syvällistä tietoa muuttuvasta ympäristöstämme Tilaukseen sisältyy rajaton pääsy digiarkistoon.
🌿 Tilaamalla Suomen Luonnon tuet luonnonsuojelutyötä. Tuottomme käytetään Suomen luonnonsuojeluliiton työhön.
📌 Tilaa nyt – ensimmäinen kuukausi vain 1 €!
Lehti + Digitilaus sisältää
10 painetun lehden numeroa vuodessa.
lehtiartikkelit lisämateriaaleineen (videoita, ääniä, lisäkuvia) helposti verkossa luettavassa muodossa.
Tässä numerossa tutustutaan Suomeen palanneeseen villisikaan sekä vierallaan lintujen asuntomessuilla pönttöopissa. Lehdessä kerrotaan myös suomalaisesta kansanuskosta, merten muoviroskista sekä annetaan retkivinkkejä Itämeren suurimmille saarille.
Toukokuisessa numerossa tutustutaan villivihanneksiin ja kerrotaan vinkkejä niiden käyttöön. Käymme myös heinäkurpan soitimella ja tutustumme nopsasiipiin. Lisäksi vierailemme teatterimatkalla tunturissa sekä Berliinin luontokohteissa.
Tuoreessa lehdessä aiheina muun muassa energiaomavaraisuus, luonnon ja kulttuurin kohtaaminen Salpapolulla, Örön omintakeinen luonto, vaelluskalat sekä paksupyöräily.