Valmistusohjeet
Sekoita kaikki kuivat ainekset. Lisää raastettu päärynä ja munankeltuaiset. Vispaa munanvalkuaiset ja lisää taikinaan varovasti sekoittaen. Kaada kookosöljylä voideltuu tasapohjavuokaan. Paista 180 asteessa noin 20 minuuttia.
VADELMA-HORSMANKUKKAMOUSSE
2 dl cashewpähkinöitä (liota väh 2 h vedessä)
3 dl vadelmia
1 dl horsmankukkia (jätä osa koristeluun)
1 kypsä luomubanaani
4 rkl kookosöljyä
3 tl psyllium
3 rkl limenmehua
Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa. Lisää vettä/kookosölyä ssadaksesi sopivan koostumuksen. Kaada kakun päälle. Koristele horsmankukilla.Jäähdytä jääkaapissa saadaksesi kiinteähkön moussen, mieluiten seuraavaan päivään.
🌍 Luotettavaa ja tutkittua tietoa luonnosta ja ympäristöstä Palkittua ja asiantuntevaa luontojournalismia. 🔓 Tilaajana opit tuntemaan luontoa ja eri lajeja ja saat syvällistä tietoa muuttuvasta ympäristöstämme Tilaukseen sisältyy rajaton pääsy digiarkistoon.
🌿 Tilaamalla Suomen Luonnon tuet luonnonsuojelutyötä. Tuottomme käytetään Suomen luonnonsuojeluliiton työhön.
📌 Tilaa nyt – ensimmäinen kuukausi vain 1 €!
Lehti + Digitilaus sisältää
10 painetun lehden numeroa vuodessa.
lehtiartikkelit lisämateriaaleineen (videoita, ääniä, lisäkuvia) helposti verkossa luettavassa muodossa.
Villivihannesten paras kausi on juuri nyt käsillä. Mitä sinä olet valmistanut villejä kasveja hyödyntäen? Jaa herkullinen reseptisi Suomen Luonnon lukijoille.