Pyhtään lintuhoitola auttaa siivilleen lukuisia – jopa satoja – lintuja vuosittain.
10.11.2016
Minne mennä kun siipi tai nokka on poikki? Miten orvon käy kun emo on ammuttu tai jäänyt auton alle?
Ihmisten empatia ja auttamishalu eivät ole kadonneet minnekään. Suomessakin on lukuisia eläinhoitoloita, joissa luonnonvaraiset eläimet saavat uuden alun elämälleen.
Pyhtään lintuhoitola auttaa siivilleen lukuisia – jopa satoja – lintuja vuosittain. Hoitolassa on myös kroonikko-osasto. Kaikista hoidokeista ei ole enää luontoon, mutta ne saavat elää ja niistä pidetään huolta loppuun asti.
Orimattilalaisessa yksityisessä eläinhoitolassa hoidettavien eläinten kirjo ulottuu hirvistä pikkulintuihin. Tavoitteena on aina mahdollisimman lyhyt hoitojakso ja palautus luonnon helmaan.
Tutustu eläinhoitoloiden arkeen Suomen Luonnossa 9/2016.
🌍 Luotettavaa ja tutkittua tietoa luonnosta ja ympäristöstä Palkittua ja asiantuntevaa luontojournalismia. 🔓 Tilaajana opit tuntemaan luontoa ja eri lajeja ja saat syvällistä tietoa muuttuvasta ympäristöstämme Tilaukseen sisältyy rajaton pääsy digiarkistoon.
🌿 Tilaamalla Suomen Luonnon tuet luonnonsuojelutyötä. Tuottomme käytetään Suomen luonnonsuojeluliiton työhön.
📌 Tilaa nyt – ensimmäinen kuukausi vain 1 €!
Lehti + Digitilaus sisältää
10 painetun lehden numeroa vuodessa.
lehtiartikkelit lisämateriaaleineen (videoita, ääniä, lisäkuvia) helposti verkossa luettavassa muodossa.
Isokoskelo on sopeutunut erinomaisesti sukeltavaan elämäntyyliin. Näitä karaistuneita lintuja jää meille usein paljonkin talvehtimaan. Toisaalta isokoskelo on myös ensimmäisiä muuttolintujamme.
Jos jokainen veden äärellä lentävä valkea lintu on mielestäsi vain lokki, sinun kannattaa osallistua lokkikouluun. Täällä ei päntätä, vaan opetellaan helpot lajituntomerkit kuudesta lokkilajistamme. Lisäkurssina tiirat.