Lauantaina 20. toukokuuta vietettiin Suomen luonnon juhlapäivää teemalla Villiinny keväästä. Juhlan kunniaksi Suomen Luonto -lehti järjesti keittiömestari Sami Tallbergin johdolla villivihannesretken Helsingin keväiseen Keskuspuistoon.

Retken päätteeksi Tallberg valmisti keruusaaliista maukkaan villivihannessalaatin. Parin kilometrin reitiltä mukaan tarttui ainakin 15 kasvilajia, jotka soveltuvat hyvin myös ruokakäyttöön. Katso videolta, kuinka Tallbergin villiyrttisalaatti valmistuu ja kokeile perässä!

Ps. Tallbergin villivihannessalaatin resepti löytyy myös Suomen Luonnon Villivihannekset-mobiilisovelluksesta! Käy tutustumassa.

Haluatko lukea koko jutun?

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

🌍 Luotettavaa ja tutkittua tietoa luonnosta ja ympäristöstä
Palkittua ja asiantuntevaa luontojournalismia.

🔓 Tilaajana opit tuntemaan luontoa ja eri lajeja ja saat syvällistä tietoa muuttuvasta ympäristöstämme
Tilaukseen sisältyy rajaton pääsy digiarkistoon. 

🌿 Tilaamalla Suomen Luonnon tuet luonnonsuojelutyötä.
Tuottomme käytetään Suomen luonnonsuojeluliiton työhön.

📌 Tilaa nyt – ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Lehti + Digitilaus sisältää

  • 10 painetun lehden numeroa vuodessa.
  • lehtiartikkelit lisämateriaaleineen (videoita, ääniä, lisäkuvia) helposti verkossa luettavassa muodossa.
  • vain verkossa julkaistavat jutut.
  • näköislehden.
  • arkiston vuodesta 1941.

Digitilaus sisältää

  • lehtiartikkelit lisämateriaaleineen (videoita, ääniä, lisäkuvia) helposti verkossa luettavassa muodossa.
  • vain verkossa julkaistavat jutut.
  • näköislehden.
  • arkiston vuodesta 1941.
hortahortoilureseptitvillivihanneksetvilliyrtit

Suomen Luonto tekee hyvää!

Tunne luontosi ja tue luonnonsuojelua, tilaa lehti tai digilukuoikeus!