Sami Tallberg valmisti Suomen Luonto -lehden villivihannesretkellä kerätyistä antimista salaatin.
26.5.2017
Lauantaina 20. toukokuuta vietettiin Suomen luonnon juhlapäivää teemalla Villiinny keväästä. Juhlan kunniaksi Suomen Luonto -lehti järjesti keittiömestari Sami Tallbergin johdolla villivihannesretken Helsingin keväiseen Keskuspuistoon.
Retken päätteeksi Tallberg valmisti keruusaaliista maukkaan villivihannessalaatin. Parin kilometrin reitiltä mukaan tarttui ainakin 15 kasvilajia, jotka soveltuvat hyvin myös ruokakäyttöön. Katso videolta, kuinka Tallbergin villiyrttisalaatti valmistuu ja kokeile perässä!
Ps. Tallbergin villivihannessalaatin resepti löytyy myös Suomen Luonnon Villivihannekset-mobiilisovelluksesta! Käy tutustumassa.
🌍 Luotettavaa ja tutkittua tietoa luonnosta ja ympäristöstä Palkittua ja asiantuntevaa luontojournalismia. 🔓 Tilaajana opit tuntemaan luontoa ja eri lajeja ja saat syvällistä tietoa muuttuvasta ympäristöstämme Tilaukseen sisältyy rajaton pääsy digiarkistoon.
🌿 Tilaamalla Suomen Luonnon tuet luonnonsuojelutyötä. Tuottomme käytetään Suomen luonnonsuojeluliiton työhön.
📌 Tilaa nyt – ensimmäinen kuukausi vain 1 €!
Lehti + Digitilaus sisältää
10 painetun lehden numeroa vuodessa.
lehtiartikkelit lisämateriaaleineen (videoita, ääniä, lisäkuvia) helposti verkossa luettavassa muodossa.
Kasvitieteilijä, professori Sinikka Piippo Helsingin yliopistosta on laittanut villivihannekset järjestykseen niiden terveellisyyden mukaan tuoreessa kirjassaan Villivihannekset – Terveyttä pihoilta, niityiltä ja metsistä (Minerva 2016).