Villiruokakouluttaja Sami Tallberg ja Ravintola Haltia järjestävät villiruokatapahtuman luontokeskus Haltiassa Espoossa  lauantaina 7.3. klo 16–19.30.

Luvassa on helppoja niksejä villiyrttien arkiseen käyttöön sekä villiruuan uusimpia trendejä. Illan päätteeksi voi nauttia Tallbergin suunnitteleman neljän ruokalajin villiruokaillallisen.

Luento maksaa 30 €, luento ja illallinen 60 €. Lipunmyynti illalliselle päättyy 28.2. Luentolippuja voi ostaa vielä ensi viikollakin.
Liput ovat myynnissä Ravintola Haltiassa ja Piletissä www.piletti.fi.

Lisätietoja ja illan tarkempi aikataulu: www.haltia.com.

Lue lisää villiruuasta.

Haluatko lukea koko jutun?

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

🌍 Luotettavaa ja tutkittua tietoa luonnosta ja ympäristöstä
Palkittua ja asiantuntevaa luontojournalismia.

🔓 Tilaajana opit tuntemaan luontoa ja eri lajeja ja saat syvällistä tietoa muuttuvasta ympäristöstämme
Tilaukseen sisältyy rajaton pääsy digiarkistoon. 

🌿 Tilaamalla Suomen Luonnon tuet luonnonsuojelutyötä.
Tuottomme käytetään Suomen luonnonsuojeluliiton työhön.

📌 Tilaa nyt – ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Lehti + Digitilaus sisältää

  • 10 painetun lehden numeroa vuodessa.
  • lehtiartikkelit lisämateriaaleineen (videoita, ääniä, lisäkuvia) helposti verkossa luettavassa muodossa.
  • vain verkossa julkaistavat jutut.
  • näköislehden.
  • arkiston vuodesta 1941.

Digitilaus sisältää

  • lehtiartikkelit lisämateriaaleineen (videoita, ääniä, lisäkuvia) helposti verkossa luettavassa muodossa.
  • vain verkossa julkaistavat jutut.
  • näköislehden.
  • arkiston vuodesta 1941.
HaltiaSami Tallbergvilliruokavillivihannes

Suomen Luonto tekee hyvää!

Tunne luontosi ja tue luonnonsuojelua, tilaa lehti tai digilukuoikeus!